У Херсоні засуджений довічно озброївся в дорогу до колонії

колонія, засуджений, заборонені речі
Із саморобною зброєю та повним набором заборонених предметів засуджений до довічного позбавлення... вирушив у місце відбування покарання.

У ході обшуку злочинця перед виїздом бійці дислокованого в Херсоні батальйону Нацгвардії виявили в нього не тільки загострену металеву ложку, якою можна завдати тяжких ушкоджень чи навіть убити людину. А ще й планшет, два саморобні кип'ятильники, сімкарту, зарядний пристрій до мобільного телефону й голки! І такі випадки - не поодинокі. Скажімо, під час огляду засуджених, котрих перевозили у окремому вагоні поїзду Херсон - Миколаїв, у них знайшли два леза, одну заточку й три метри дроту.

Причому далеко не завжди злочинці мирно погоджуються, аби їх обшукували та забирали взяті з собою "милі дрібнички". Так, до Північної виправної колонії № 90 Херсона нещодавно перевезли групу засуджених з іншого пенітенціарного закладу у Київській області. Під час спроби обшуку вони чинили активний спротив, та наразилися на заходи у відповідь з боку працівників ВК, отримавши травми. Тепер до вивчення обставин конфлікту підключилася прокуратура, ГБР та регіональні представники офісу омбудсмена.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон