На Херсонщині зловмисник підпалив та порубав мачете дві автівки

гола пристань, підпал, мачете
У Голій Пристані поліцейські затримали підозрюваного у підпалі автомобіля та хуліганстві.

У місті Гола Пристань жертвами агресивного зловмисника стали двоє автовласників. Одному потерпілому злодій підпалив автівку, іншому – побив вікна та пошкодив машину мачете. Поліцейські затримали 33-річного нападника, він виявився 4 рази судимим за зґвалтування, крадіжки, шахрайство та угони.

З обома потерпілими зловмисник був знайомий. Одному він заборгував гроші, які не хотів віддавати, тому під час конфлікту за допомогою мачете пошкодив автомобіль «ВАЗ»: повибивав усі вікна, порізав салон та пошкодив зовнішній корпус машини. Інший потерпілий пояснив, що зловмисник намагався відібрати у нього телефон, виникла суперечка і нападник підпалив автівку потерпілого. Згоріло ліве переднє колесо та крило автомобіля «ВАЗ-2106». Потерпілі рахують суму завданих збитків.

Кілька днів зловмисник переховувався від правоохоронців, намагаючись уникнути покарання. Працівники Голопристанського відділення поліції вирахували схованку чоловіка та затримали його.

Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.194 «Умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу України та ч.4 ст.296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати до 10 років позбавлення волі, повідомляє поліція Херсонської області.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон