На Херсонщинi жiнка обкрадала батька власної дитини

воровка, дитина, кримінал
Сімейне життя 38-річної мешканки Нової Каховки та батька її дитини не склалось. Жінка часто прикладалась до чарки, через це і розлучились. За рішенням суду дитина лишилась жити з батьком. Проте мати має змогу її бачити.

У червні 2020 року жінка запевнила колишнього чоловіка, що хоче побачитись з дитиною. Тому пришла у гості, чоловіка вдома не було. А коли він повернувся, то не знайшов вдома фірмового дороговартісного пилосмока. Виявилось, що техніку горе-мати заклала в ломбард. Повертати закладене майно потерпілому доводилось самому.

На перший раз чоловік пробачив. Проте те саме повторилось за місяць. І вже після цього чоловік звернувся до правоохоронних органів. Бо такі «візити» коштували його бюджету майже 7 тисяч гривень.

Як з’ясували правоохоронці, жінка вже мала проблеми із законом, проте на шлях виправлення не стала. Дії фігурантки кваліфіковано за ч. 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно).

Наразі досудове розслідування, яке здійснювалось під процесуальним керівництвом Новокаховської місцевої прокуратури, завершено, а обвинувальний акт скеровано до суду. Подальшу долю її вирішуватиме Новокаховський міський суд.

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон