На Херсонщині мінітрактор наїхав на 11-річну дитину

дитина, трактор, водій, наїзд
Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора в с. Червона Поляна Чаплинського району. Близько 16:00 на одній із вулиць населеного пункту водій міні-трактора здійснив наїзд на 11-річного хлопця та з місця пригоди поїхав у невідомому напрямку.

Дитина була доправлена каретою «швидкої допомоги» в районну лікарню на обстеження. На щастя у неї діагностували легкі тілесні ушкодження в вигляді подряпин на тілі.

Як розповів начальник Чаплинського відділення поліції Сергій Ященко, при опитуванні свідків дорожньо-транспортної пригоди група швидкого реагування з’ясувала, що міні-трактором керував 28-річний місцевий мешканець. Чоловік рухався на транспортному засобі по вулиці села, віляючи по всій дорозі, та біля місцевого магазину, так би мовити, штовхнув трактором дитину. Від удару хлопець впав на асфальт і отримав забої. А водій поїхав, не зупиняючись, далі.

Поліцейські впродовж півгодини встановили місцезнаходження чоловіка. Під час перевірки з’ясувалося, що в його організмі знаходиться 2,23 проміле алкоголю, що в 11 разів перевищує допустиму норму. У відношенні водія були підготовлені три адміністративних матеріали: за керування в нетверезому стані, скоєння дрібної ДТП та залишення місця пригоди. Міру відповідальності винуватця дорожньо-транспортної пригоди визначить суд.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон