У Скадовську пенсіонерка обікрала супермаркет на 5 тисяч гривень

Скадовськ, пенсіонерка, кража
Влітку у вечірній час в курортному Скадовську кожен знаходить собі заняття до душі. Хтось іде танцювати до клубу, комусь хочеться спокійної прогулянки набережною...

А от мешканка Скадовська вечорами ходила… до супермаркету. Але не для того, аби там за гроші придбати товари, а щоб ті самі товари вкрасти.

Ще у серпні минулого року жінка за 5 вечорів обікрала магазин відомої мережі супермаркетів на 5,5 тисяч гривень! Якимось чином їй вдавалось непомітно виносити доволі великі пакети з продуктами, засобами гігієни, алкоголем.

У суді жінка провину повністю визнала і пообіцяла більше так не робити. Там і з’ясувалось, що жінка раніше не судима, вперше притягується до кримінальної відповідальності, є пенсіонеркою та перебуває на обліку у психіатра.
Проте суд вважає, що виправлення обвинуваченої можливе без ізоляції від суспільства. І призначив їй покарання – 2 роки позбавлення волі з іспитовим строком один рік. Окрім цього, з пенсіонерки на користь держави мають стягнути 7536,48 грн за проведення експертизи.

Олена ПІМЕНОВА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон