Поліція Херсонщини з'ясовує обставини смертельної аварії на Арабатській стрілці

Арабатка, аварія, рослідування
Вчора, 1 травня у селі Генічеська гірка на Арабатській стрілці Генічеського району Херсонщини автомобіль «Mercedes Vito» наїхав на пішохода.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди чоловік у тяжкому стані був доставлений у реанімаційне відділення Генічеської центральної районної лікарні, де через кілька годин помер. Наразі поліція встановлює усі обставини пригоди.

Як розповів начальник Генічеського відділу поліції Сергій Балута, за кермом автомобіля була 62-річна місцева мешканка. З її слів, під час руху на автомобільному мосту вона не встигла зреагувати на раптову появу на проїзній частині 51-річного чоловіка та зачепила його правим бічним дзеркалом. Від отриманих травм пішохід через кілька годин помер у реанімаційному відділенні.

Транспортний засіб тимчасово вилучений та доставлений на територію Генічеського відділу поліції. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Встановлюються всі обставини ДТП.
Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон