Кримінальні події на Херсонщині за минулу добу

події, злочини, правопорушеня

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 662 звернення, серед яких 81 повідомлення містить ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровані 2 дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими, внаслідок яких 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 109 адміністративних протоколів, з них 9 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

- в Білозерське відділення поліції звернулась 19-річна мешканка с. Чорнобаївка. Дівчина розповіла, що вчора близько опівночі біля її будинку малознайомий хлопець відібрав у неї мобільний телефон, музичну колонку та зарядний пристрій. За даним фактом проводиться перевірка.

- в Скадовське відділення поліції зателефонував 51-річний мешканець с. Миколаївка. Він розповів, що з двору, де проживає його донька, невідомий злодій викрав насос для поливу вартістю 3000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

- в чергову частину Бериславського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця с. Веселе. Чоловік розповів, що на одному з сайтів у мережі Інтернет замовив мобільний телефон. Заявник перерахував продавцю 9000 гривень передоплати, але замовлений товар так і не отримав.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон