В Херсоні чотири дівчини втекли з притулку

втеча, дівчата, поліція
Всю ніч поліція міста Херсона розшукувала чотирьох дівчат віком від 15 до 16 років, які втекли з центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Сьогодні на світанку поліцейські знайшли дівчат у парку, з ними все добре.

Четверо подружок втекли з притулку ввечері 12 березня. Усі вони з неблагонадійних сімей, їх родичі зловживають алкоголем або знаходяться у місцях позбавлення волі. Одна з неповнолітніх і раніше самовільно залишала заклад.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько, на пошуки дівчат орієнтували авто та піші патрулі, працівників ювенальної поліції, задіяли особовий склад Херсонського, Корабельного та Дніпровського відділень поліції. Кілька пошукових груп оглядали покинуті будівлі, парки, підвали та прибудинкові території. Поліцейські опитували працівників цілодобових магазинів, кафе та водіїв таксі.
Сьогодні на світанку ювенальні поліцейські побачили трьох дівчат у Шевченківському парку. Неповнолітні пояснили, що всю ніч ховалися, адже здогадувалися, що їх шукатимуть. Зі слів дівчат, вони хотіли погуляти містом. Про місцезнаходження їх четвертої подруги школярки не знали.

- Останню з розшукуваних ми виявили в селищі Комишани у її родичів. Після прогулянки містом дівчина пішла до рідних відпочити. Нині всі дівчата знов знаходяться у притулку, ми провели з ними профілактичні бесіди, - зазначив начальник відділу ювенальної превенції поліції області Ярослав Шанько.Також ми готуємо подання на облдержадміністрацію щодо усунення центром соціально-психологічної реабілітації дітей певних недоліків, які сприяли самовільному залишенню неповнолітніми цього закладу.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон