В Херсоні поліція проводить перевірку інформації про фізичні знущання дітей над однокласником

булінг, школа, знущання

В одній із соціальних мереж херсонський користувач розмістила відеоматеріал про те, що в одному з загальноосвітніх навчальних закладах обласного центру над її сином знущаються його однокласники. Дана інформація була зареєстрована Херсонським відділом поліції в «Журналі єдиного обліку». Наразі за даним фактом працівники ювенальної поліції проводять перевірку.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, на даний час створено комісію з протидії булінгу, до складу якої увійшли адміністрація школи та представники ювенальної поліції.

В ході перевірки будуть з’ясовані всі обставини викладених в Інтернеті фактів. Якщо буде доведено, що в навчальному закладі мав місце факт булінгу, батьки, а також можливо й керівництво школи будуть притягнуті до відповідальності згідно з діючим законодавством.

Поліція Херсонщини нагадує, що за цькування учасника освітнього процесу передбачена відповідальність згідно з ст.173-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція Херсонської області


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон