Чому на Херсонщині загинула дитина

Національна поліція Херсонщини проводить розслідування за фактом самогубства підлітка, який наклав на себе руки у дитячому будинку сімейного типу в Білозерському районі області.

За фактом самогубства порушено кримінальне провадження, дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною І ст. 155 Кримінального Кодексу України «Умисне вбивство».

Про це повідомила речниця Нацполіції у Херсонській області Тетяна Пшонь: "5-го січня до Білозерського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що за місцем мешкання виявлено труп неповнолітнього, який повісився.

Було встановлено, що він проживав у дитячому будинку сімейного типу з 2012 року. Там він був за рішенням Білозерської райдержадміністрації. У родині проживає ще 5 неповнолітніх дітей.

Зі слів батьків, померла дитина перебувала на обліку у психіатра. В соцмережах зареєстрований не був, передсмертної записки не залишав, конфліктів у родині, зі слів батьків, також не виникало", - повідомила Тетяна ПШОНЬ:

За матеріалами Суспільне UA

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон