Двом мешканцям Херсонщини загрожує 5 років за гратами за порубку дерев

Олешківські поліцейські викрили чергових лісових браконьєрів

Вчора близько 12:30 інспектори сектору реагування Олешківського відділення поліції поблизу каналу у смт Брилівка викрили трьох чоловіків, які зрубували дерева акації та завантажували у причеп автівки. Наразі правоохоронці встановлюють суму збитків, завданих лісовому фонду.

Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, браконьєрами виявились мешканці с. Тарасівка віком від 25 до 30 років, раніше у поле зору правоохоронців вони не потрапляли. Чоловіки пояснили поліцейським, що заготовляють дерева для власного використання у господарстві.

Автівку з причепом та деревиною поліцейські вилучили і доставили у відділення поліції в якості речових доказів. За даним фактом слідчими в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ч.1 ст.246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу». Чоловікам може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Джерело

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон