На Херсонщині новорічна ніч пройшла зі стріляниною, бійками та пожежами

Не тільки з вибухами петард та злітанням ракет, а й із пожежами, бійками та справжніми перестрілками на Херсонщині зустрічали Новий рік.

Так, у Каховці 27-річний городянин завітав до колишньої дружини нібито привітати її з святом. Та привітання незабаром закінчилося сваркою із новим цивільним чоловіком жінки. Гість вихопив травматичний пістолет, і прострелив з нього господарю оселі на вулиці Куликівській ногу. Але той у боргу не залишився: дістав мисливську рушницю, і випустив заряд з неї просто в живіт 27-річному візитеру.

Начальник Каховського відділу Національної поліції Олексій Войчек повідомив, що зброя в обох учасників конфлікту була зареєстрованою. Зараз правоохоронці допитують стрільців та свідків, визначаючись із кваліфікацією події – чи то було перевищення меж необхідної оборони, чи то замах на убивство, або ж завдання тяжких тілесних ушкоджень.

У Херсоні бригада «швидкої допомоги» під ранок 1 січня отримала виклик на вулицю Карбишева, де юнак начебто травмував ногу. На місці медиків уже очікувала молодіжна компанія, але в 15-річного пацієнта виявили тільки садна рук та рану на передпліччі. Коли їх обробили, фельдшер попросила показати й ноги.

Натомість неадекватний підліток прийомом рукопашного бою вдарив жінку в білому халаті ногою просто в обличчя – вона отримала забій щелепи. Інші члени бригади натиснули «тривожну» кнопку, і гамували дебошира вже співробітники поліції охорони. За напад на медика його чекає кримінальна відповідальність.

А на вулиці Робочій обласного центру святковий «феєрверк» закінчився тим, що на сходовій клітині багатоповерхівки чи то від петарди, чи то внаслідок підпалу спалахнув дитячий візочок. З квартири вибігла його гасити 80-річна пенсіонерка. Подолати вогонь їй вдалося, однак старенька отруїлася чадним газом. Ще двоє людей отримали опіки у селі Червона Поляна Чаплинського району Херсонщини.

Там чоловік посварився із дружиною, хлюпнув на неї бензин, і підпалив. Але частина пального потрапила і на нього самого, тож горіла уся родина. У 28-річної жінки опіки шиї, а 37-річний чоловік пошкодив шию та праве передпліччя. Загалом, у поліції кажуть, що кількість злочинів та надзвичайних подій у новорічні свята не була чимось надзвичайним. Так у нас завжди гуляють...

Сергій ЯНОВСЬКИЙ

Новий день

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон