Бійка з браконьєрами на Херсонщині

Під час чергового рейду інспекторами держслужби охорони Національного природного парку «Нижньодніпровський» Козацького відділення в районі с. Миколаївка було помічено човен з рубленим лісом (див. фото).

Громадяни, що їхали в човні, вчинили опір під час затримки і травмували начальника відділення. Але не дивлячись на загрозливу поведінку, браконьєрів було затримано, викликано черговий наряд поліції та представників Бериславського відділення лісництва.

Встановлено особистість правопорушників: працівник Миколаївської насосної станції та лісник (!) Бериславського відділення ДП «Каховське лісове господарство» громадянин Ковтун.

Фізичні ушкодження, спричинені браконьєрами при виконанні службових обов'язків начальнику Козацького відділення держслужби охорони парку, були зняті в Бериславській районній лікарні і зафіксовані працівниками поліції при складанні відповідного протоколу правопорушень.

Співробітники Бериславського лісництва знайшли місця незаконної рубки та підрахували збитки. Розслідування триває.

За матеріалами НПП «Нижньодніпровський»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон