На Херсонщині тиждень шукали 17-річну студентку

Понад тиждень на Херсонщині тривали пошуки 17-річної студентки, яка о третій годині ночі втекла з дому після конфлікту з батьками.

Батько з матір'ю не знаходили собі місця від тривоги, донька не виходила на телефонний зв'язок, ніхто з її друзів нічого не знав.

Працівники ювенальної превенції та інших підрозділів розгорнули широку пошукову операцію зі встановлення місцезнаходження дівчини. Опитали всіх її однокурсників, розповсюдили інформацію у ЗМІ, розмістили орієнтування у громадських місцях та ін. Ювенальні поліцейські перевіряли місця можливої появи дівчини, однак, юна втікачка уникала багатолюдних місць. Орієнтування з прикметами дівчини були у всіх нарядів та підрозділів поліції області.

Сьогодні поліцейським надійшла інформація, що дівчина може з'явитися в районі залізничного вокзалу. Туди направилися правоохоронці і виявили дівчину. З нею було все добре, жертвою протиправних посягань вона не стала. Поліцейські запевнили, що батьки на неї не гніваються і готові вислухати. Батьки зустріли доньку, з ними усіма працівники поліції провели профілактичні бесіди. Дівчина ж пояснила, що їй був потрібен час, аби подумати над своїм життям і привести думки до ладу.

У профілактичній бесіді ювенали пояснили дівчині про небезпеки життя на вулиці та закликали у разі будь-яких проблем звертатися по допомогу до поліції.

Як зазначив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько, студентка стала 690-ю дитиною, яку з початку року працівники поліції розшукали та повернули додому.

Поліція Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон