Кривавий ремонт на Херсонщині

На Херсонщині у Новій Каховці жінку намагалися вбити просто під час ремонту. Городянка вечором саме приводила до ладу свою кімнатчину у гуртожитку на вулиці Свєтлова.

Аж раптом зі спини на неї кинувся якийсь чоловік. Не вимагаючи грошей, і не вигукуючи жодних погроз, він почав з усієї сили штрикати 38-річну жертву ножем – у шию, спину та руки.

Загалом, наніс їй півтора десятки колото-різаних ножових поранень, і лише завдяки збігу обставин якесь із них не виявилося смертельним. Після цього нападник утік у невідомому напрямі – потерпіла його навіть не дуже розгледіла .

У Новокаховському відділі Національної поліції розпочали кримінальне провадження, і кваліфікують подію, як замах на убивство. У його скоєнні підозрюють...18-річного племінника пораненої.

Той був схильний до неробства і розгульного способу життя, а тітка вряди-годи допомагала йому грішми, хоч їх у неї самої було небагато (постійної роботи не мала, і підробляла тими ж ремонтами чужих помешкань).

Повертати кошти городянка, котра зараз приходить до тями в лікарні, бай дикуватого родича не просила, однак залучала племінника до виконання свої підрядів. Того необхідність витрачати час на родичку, і відпрацьовувати борг страшенно дратувала. От він, за припущенням правоохоронців, і вирішив їй раз і назавжди помститися...за відволікання від неробства.

Наразі молодика розшукують, але за місцем мешкання він на з'являється, мобільний телефон вимкнув. Тому почути його версію подій та перевірити алібі слідчі наразі не можуть.

До речі, того ж дня у Новій Каховці ножові поранення отримала ще одна жінка. Проте в цьому випадку особа винуватця злочину та його мотив секретом для поліції не стали: була п'яна сварка із знайомий, і той у алкогольному шаленстві прохромив їй груди. Втім, поранення виявилося легким.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон