На Херсонщині село повстало проти шкуродерів

У селі Калинівка Голопристанського району місцеві жителі розповідають, що не перший рік навесні масово гинуть їх домашні тварини – коти та собаки.

Селяни кажуть, що знають, хто труїть їхніх тварин, адже ці люди щороку перед проведенням посівних робіт попереджають односельців, що будуть розкидувати отруту.

Причина, з якої відбирають життя в братів наших менших банальна – вони можуть пошкодити сітки та плівку, якою накривають городи, де зростають ранні культури овочів.

Цього року, коли протягом тижня у селі загинуло п'ять домашніх собак та 10 котів, жителі Калинівки не змогли і далі мовчати, тому вирішили нарешті викликати поліцію та подати справу до суду, де розбиратимуться із винними.

Мешканці села по всій Калинівці знаходили отруєну ковбасу та сосиски. Хвилюються не тільки за своїх чотирилапих, а і за малих дітей, які можуть із цікавості взяти до рук отруєну ковбасу.

Загиблі тварини для багатьох селян були друзями, кажуть калинівці і зазначають при цьому, що жодна людина не має права брати на себе обов'язки Бога та вирішувати, кому жити, а кому померти.

Емоції в селян зашкалюють, бо якщо правоохоронні органи не допоможуть вирішити проблему, говорять, що вчинять самосуд над родиною шкуродерів.

За словами великої кількості жителів села, винний, не приховуючись неодноразово повідомляв односельців, що труїтиме тварин.

Український Південь

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон