Поліція Херсона просить про допомогу у розкритті злочину

Відділ комунікації ГУНП в Херсонській області просить допомогти встановити особу невідомої жінки, яка може бути свідком тяжкого злочину.

Ще 10 лютого 2016 року о 21:30 вечора до чергової частини Комсомольського відділення поліції зателефонувала директор одного з будівельних магазинів. По телефону 35-річна жінка повідомила, що в приміщені магазину вона виявила мертвим свого працівника.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Працівники поліції встановили, що смерть 40-річного менеджера магазину настала від гострої крововтрати, отриманої від чисельних ножових поранень. Також із сейфу зникли гроші у сумі 30000 доларів та 220000 гривень.

За даним фактом розпочаті кримінальні провадження за п.6 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» та ч.4 ст.187 КК України «Розбій». Злочинцю може загрожувати довічне позбавлення волі.

Розслідування злочину перебуває на особистому контролі начальника Головного управління Національної поліції області Артура Мєрікова.

Наразі пошуками зловмисника займаються найкращі оперативні працівники кримінальної поліції та слідства. Поліція встановлює особу невідомої жінки, яку зафіксували камери відеоспостереження. Вона може бути свідком тяжкого злочину.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією стосовно вказаної жінки просимо Вас звернутися за телефонами 066- 823-86-41; 067-783-01-14 або 102.

Відділ комунікації ГУНП в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон