Сьогодні в центрі Херсона врятували людину

Сьогодні, 21 січня, до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу у квартирі на вул. Горького у місті Херсоні.

На місце надзвичайної події виїхало два відділення чергового караулу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Комсомольського району.

По прибуттю за вказаною адресою розвідка встановила, що горять домашні речі у кімнаті площею 18 кв.м. Причина займання – необережне поводження з вогнем.

Вогнеборці в дихальних апаратах зайшли до задимленого приміщення і приступили до ліквідації загоряння. Під час ліквідації пожежі було виявлено 45-річного сина господарки квартири.

Потерпілого вивели на подвір'я та передали до рук медиків. З діагнозом: опіки і шоковий стан, чоловіка відвезли до реанімаційного відділення медичного закладу.

Пожежу було локалізовано, а остаточна ліквідація триває до цього часу. На ліквідації надзвичайної події працює 2 одиниці спецтехніки та 8 чоловік особового складу.

Завдяки професійним та оперативним діям вогнеборців не допущено розповсюдження вогню на сусідні квартири двоповерхової будівлі.

Головне управління ДСНС України
у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон