На Херсонщині СБУ зупинила фальсифікат

В Херсонській області, по матеріалам УСБУ, засуджено членів організованої злочинної групи, яка труїла людей підробленим пойлом під брендами відомих торгових марок лікеро-горілчаної продукції.

Набув чинності вирок Новокаховського районного суду Херсонської області у кримінальному провадженні за обвинуваченням чотирьох членів організованої злочинної групи, які створили підпільний лікеро-горілчаний цех з метою постачання великих обсягів підробок до роздрібних мереж Херсонської та Дніпропетровської областей.

Слідство встановило, що громадяни розливали виготовлену в антисанітарних умовах лікеро-горілчану суміш у формові пляшки брендового виробника з метою продажу. Під час санкціонованих обшуків було вилучено понад 4,7 тонни готової сировини (фальсифікованого коньяку) та понад 3,3 тонни рідини (спирту), обладнання для фільтрації води, барвники, пакувальну тару тощо.

Чотирьох зловмисників визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України, призначено покарання у вигляді сплати штрафу на суму 204 тис грн, конфіскації незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виробництва.

Прес-група УСБУ
в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон