Будівництво мостопереходу ХБК-Таврійський в Херсоні загальмовано

«Подякувати» за це можна меру Херсона Володимиру Миколаєнко та його партійному босу та екс-губернатору Юрію Одарченко.

Замість того, щоб сприяти будівництву, вони зайнялися полюванням на відьом та розпочали дискредитацію будівельників. У четвер, 23 жовтня керівництво субпідрядної організації запросило журналістів, громадськість на свій об'єкт за для того, щоб пояснити, хто ж насправді гальмує роботу.

Субпідрядники зауважили, що темпи будівництва практично призупинені через юридичні неузгодження з боку місцевої влади.

Зокрема проблемою, яку озвучують представники фірми «Торгсервісбуд» є питання обходу комунікацій (теплотрас,електромереж) що пролягають на шляху прокладення нового мостопереходу.

За словами Олександра Кусочкіна, директора фірми субпідрядника, ними за декілька місяців було написано близько двохсот листів до мера та екс-губернатора, на які досі або не отримано відповіді, або є дивні відписки. Цей фактор разом із ускладненням погодних умов не дають можливість вести будівельні роботи згідно намічених термінів.

В кінцевому результаті через неоперативність влади, яка загралася у політику, та, схоже, вмиє лише красуватися з бігбордів, страждають прості херсонці.

Ольга АТАМАНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон