Хто ж робив «переможні» екзит-поли в Херсоні

Єдиним широко розтиражованим «екзит-полом», який «дострокового» оголосив про лідерство у передвиборчих перегонах кандидата на посаду міського голови Володимира Миколаєнка, було опитування від активістів організації «Товариство "Знання" України»

Цікаво було дізнатися, що Товариство «Знання» України – це «наймасовіша громадська науково-просвітницька організація нашої держави, заснована 16 січня 1948 р. як Товариство по розповсюдженню політичних і наукових знань УРСР».

Очолює цю поважну просвітницьку організацію Президент - академік НАН України Василь Григорович Кремень, який упродовж 1999–2005 рр. обіймав посаду міністра освіти і науки України (в урядах В. Ющенка, А. Кінаха та В. Януковича).

А регіональну організацію Товариства «Знання» України очолює...депутат Херсонської міської ради від ВО «Батьківщина», давній соратник і однопартієць Володимира Миколаєнка – Віктор Григорович Гаврилюк.

Далі ще цікавіше - у розділі «Основні напрямки роботи Товариства "Знання" України» немає жодного слова про те, що ця організація займається будь – якими різновидами соціологічних досліджень, йдеться лише про «інформаційне забезпечення курсу економічних реформ та політичних перетворень».

Хіба що, активісти херсонського осередку Товариства займались на дверях виборчих дільниць «роз'ясненням державної регіональної політики та розвитком місцевого самоврядування», що також є у напрямках роботи цієї організації...

По матеріалах офіційного сайту Товариства "Знання" України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон