Нардеп Олег Ляшко «поднимал боевой дух» на Херсонщине

Народный депутат Украины, лидер Радикальной партии Олег Ляшко побывал сегодня, 24 марта в Чаплынском районе Херсонской области

Сегодня в социальных сетях появилась информация о том, что 24 марта Народный депутат Украины, лидер Радикальной партии Олег Ляшко был замечен в районе военных блокпостов в селе Чаплынка Херсонской области.

Оказывается нардеп О.Ляшко приехал на Херсонщину «поднімати бойовий дух прикордонних військ на блокпості #2 у Чаплинці на Херсонщині. Ці Герої захищають нашу святу українську землю від московських окупантів. Їм, як нікому, потрібна підтримка кожного з нас. Слава Україні»!

Кроме того, Олег Ляшко «Разом із спецслужбами я продовжую роботу по звільненню заручників-морпіхів з лап московських окупантів. Остання інформація - у Феодосії 30 морських піхотинців, які відмовилися перейти на сторону Кремля, вантажаться у автобус і прямуватимуть до Чонгару. Там я зустрічатиму цих Героїв особисто. Зараз наша команда вже у Херсоні».

Интересны также некоторые выссказывания народного депутата: «Дуже легко проявляти "героїзм" диванної сотні, кажучи, мовляв, морпіхи мали відстрілюватися до останнього. Однак надмірний героїзм не повинен переважати над здоровим глуздом. У настільки нерівному бою вони б точно загинули. Те, що військові покидають Крим - не їх провина. Тому для мене справа честі - визволити хлопців з полону і потиснути кожному з них руку особисто. Більше нічого повідомляти поки не буду, щоб не зірвати спецоперацію. Слава Україні»!

P.S. Можно спорить с заявлениями и выводами эксцентричного народного депутата, но одно ясно точно – с вилами против танков оккупантов сложно защищать Украину...

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон