Дитячих посмішок у Каховці побільшало

Це стосується малечі та їх батьків - в дитячому садочку «Іскорка» м.Каховка відкрита група короткотривалого перебування для маленьких каховчан.

На свято відкриття, крім 15 діточок - «іменинників», їх батьків, колективу вихователів, завітали почесні гості — заступник міського голови В.Чернявський, начальник відділу освіти Каховської міської ради М.Гончар, методист дошкільного виховання М.Василенко.

Заступник мера Каховки Віталій Чернявський наголосив, що група короткотривалого перебування дітей має на меті якнайшвидшу соціальну адаптацію вихованців, їх призвичаєння до життя поза рідною домівкою, адже, враховуючи багаторічні спостереження вихователів та поради психологів, перші кроки малюків у суспільство повинні бути не надто тривалими, щоб дитина мала змогу достатньо часу проводити в колі рідних після того, як поспілкується з однолітками та вихователями.

Завідувач «Іскорки» Ірина Дороган запевнила батьків, що з їхніми дітками проводитимуть кваліфіковані заняття, вони матимуть догляд та максимум уваги.

В перспективі та за бажанням батьків діти можуть бути переведені до стандартних груп з повноцінним графіком відвідання. А враховуючи, що соціальні ініціативи Президента направлені саме на розвиток підростаючого покоління, міська влада планує протягом цього року відкриття ще декількох груп в інших дитсадках міста.

Жанна Кисельова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон