Стартує «Таврійська хвиля»

Другий фестиваль дитячої творчості «Таврійська хвиля» у Херсонській області проводиться з метою виявлення і підтримки талановитих дітей та розвитку їх творчих здібностей.

Яскраву і талановиту феєрію юних митців вперше було відкрито у Скадовську, на Чорноморському узбережжі.

Нині починаються відбіркові тури другої фестивальної ходи з 15 січня по 21 червня 2014 року. Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 23.01.2014 № 34 затверджено графіки проведення відбіркових турів. У Скадовську І тур пройде 4 квітня.

ІІІ тур – фінал проводиться 19 червня 2014 року на базі Скадовського районного Будинку культури. Заключний гала-концерт переможців відбудеться 21 червня 2014 року в м.Скадовську.

Умови та порядок участі у Фестивалі

1. До участі у Фестивалі запрошуються діти віком з 5 по 17 років включно. Учасники беруть участь у Фестивалі у складі творчих колективів, ансамблів або як окремі виконавці (далі – учасники).

2. Фестиваль проводиться за наступними номінаціями:
1) номінація «Вокал» (соло, дуети, тріо, групи);
2) номінація «Хореографія» (соло, дуети, ансамблі);
3) номінація «Оригінальний жанр» (стрибкова та силова акробатика).
3. У номінаціях «Вокал» та «Хореографія» учасники, яким присвоєно звання «народний (зразковий) аматорський колектив (студія)» беруть участь окремо від інших учасників.

4.Фестиваль проводиться у таких вікових категоріях:
1) у номінації «Вокал»: молодша група - з 5 по 7 років включно; середня група - з 8 по 14 років включно; старша група - з 15 по 17 років включно;
2) у номінації «Хореографія»: молодша група - з 5 по 9 років включно; середня група - з 10 по 14 років включно; старша група - з 15 по 17 років включно;
3) у номінації «Оригінальний жанр»: молодша група - з 8 по 9 років включно; середня група - з 10 по 15 років включно; старша група - з 16 по 17 років включно.

5. Фестиваль проходить у три тури:
І тур – відбірковий, який проводиться у районах (містах) Херсонської області з 15 січня по 15 березня 2014 року включно.
ІІ тур – зональний, проводиться з 16 березня по 18 червня 2014 року включно на базі районних (міських) будинків культури Херсонської області згідно з графіком, який затверджується розпорядженням голови Херсонської обласної державної адміністрації. У ІІ турі беруть участь переможці (І місце) І туру Фестивалю. Програма проведення ІІ туру Фестивалю затверджується обласним організаційним комітетом Другого фестивалю дитячої творчості «Таврійська хвиля».
ІІІ тур – фінал, проводиться 19 червня 2014 року в місті Скадовську Херсонської області. У ІІІ турі беруть участь переможці (І місце) ІІ туру Фестивалю.

6. За підсумками проведення ІІІ туру Фестивалю визначаються переможці, які беруть участь у гала-концерті. Гала-концерт проводиться 21 червня 2014 року в місті Скадовську Херсонської області.

7. Для участі у І турі Фестивалю учасники надсилають анкету в довільній формі до районного (міського) організаційного комітету 14 січня 2014 року. До анкети додаються аудіо- та/або відеозаписи на CD- або DVD-диску із записом конкурсного номера.

8. Учасник Фестивалю виконує 1 конкурсний номер тривалістю до 5 хвилин.

9. Учасники Фестивалю зобов'язані дотримуватись цього Положення, норм поведінки, правил техніки безпеки та експлуатації обладнання й приладів.

10.Під час проведення Фестивалю обробка персональних даних учасників здійснюється з урахуванням Закону України «Про захист персональних даних».

Скадовськ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон