Херсонська «Незнайомка» підкорила Кривий Ріг

Театральні фестивалі нині буденна справа. Майже кожне місто намагається влаштовувати той чи інший фестиваль, щоб підкреслити його культурний статус і зробити рекламу організації по всій Україні.Брати участь у фестивалі – це не тільки престижно, а й дуже відповідально, адже ти представляєш і свою організацію, і своє рідне місто.

Так від Херсонського обласного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша на всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва поїхала драма-балет «Незнайомка» режисерки Катерини Слажнєвої. Презентували виставу в останній день фестивалю «Мім-сесія-2019», що відбувся з 18-го по 20-те жовтня на малій сцені академічного театру музично-пластичних мистецтв «Академія руху».

Херсонська «Незнайомка» не те що була на рівні з іншими виставами, які привезли на фестиваль, вона приємно вразила почесних членів журі та подивувала організаторів.

«Ми приємно вражені цією поїздкою. Нам дуже сподобалось у Кривому Розі, нас гарно приймали, і не зважаючи на деякі труднощі – сцена, на якій ми працювали, була удвічі менша за нашу, ми достойно показали виставу», - розповіла про поїздку режисерка Катерина Слажнєва.

Творча команда привезла з собою не тільки купу позитивних вражень і емоцій та диплом учасника, Ольга Саніна, балетмейстер і головна героїня, отримала диплом «Спеціальний приз журі» за хореографічне рішення вистави. Справжньою несподіванкою для всієї команди було отримати у подарунок пристрій для освітлення сцени.

Еліза СОЛОДКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон