В Олешках відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту

Цьогоріч в Олешківському районі відзначають День фізичної культури та спорту на місцевому оновленому стадіоні «Старт». Представники освітніх закладів району – баскетболісти, шахисти, марафонці, футболісти, тренери, шанувальники спорту...

Майже 400 учасників зібралися на святковий парад.

Сьогодні на них чекає широка програма намічених заходів – пробіг «Олешківська верства – 2019» серед різних вікових категорій, змагання з шахів, стрільби з пневматичної зброї, стрибки зі скакалкою, змагання з міні-футболу тощо.

З нагоди свята учасників заходу привітав голова Олешківської районної ради Павло Потоцький. Побажав високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого району, міцного здоров'я, добра і щастя, великої наполегливості, наснаги, удачі під час підкорення нових спортивних висот.

До речі, Павло Борисович сам активно займається спортом, грає за місцеву футбольну команду «Меліоратор» сел.Брилівка. А сьогодні випробував себе у шахах, зігравши партію зі своїм заступником Костянтином Бугановим.

Олешківська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон