У Херсоні провели благодійний фестиваль

У неділю, 8 вересня, у Херсоні відбувся перший благодійний фестиваль «Friendly fest». На території «Urban CAD» зібралася значна кількість містян, аби відпочити та допомогти чотирилапим друзям.

Організатори добре підготувалися до фестивалю, потурбувавшись про відкриття одразу декількох локацій. Одним з наймиліших місць стала міні-виставка фотосвітлин з пухнастими друзями, які не залишили херсонців байдужими. Також функціонував ярмарок, фуд-корт, аукціон та лекторіум.

Як і обіцяли, не обійшлося без екологічних акцій та локацій. Усі учасники челенджу #серцедляхерсонця отримали гарні екологічні подарунки, адже не полінувалися й принесли кришечки до контейнеру, встановленого на території торгово-розважального центру «Fabrika». У рамках заходу збирали Тетрапак, поліетиленові пакети, кришечки від PET-пляшок і обмінювали на солодощі. Та, звичайно ж, вчилися сортувати сміття.

Родзинкою заходу стало те, що вхідним білетом слугував корм для тварин. Тобто кожен бажаючий стати частиною фестивалю мав принести їжу, яка згодом буде доправлена у притулок.

«Ми це зробили! За час проведення фестивалю нам вдалося зібрати близько 10 тисяч гривень та 75 кілограмів корму. Усі подарунки відправимо до притулку «4 лапи». Безмежно дякую херсонцям»,- зазначила організаторка фестивалю Юлія Тищенко.

"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон