На очисних спорудах у Скадовську побилися робітники

На території комунального підприємства «Очисні споруди» у Скадовську робочий день закінчився...бійкою.

Одного з її учасників (50-річного чоловіка) після махання кулаками довелося на машині «швидкої допомоги» везти до районної лікарні із переламами ребер, рваною раною правої кисті та забоєм грудної клітини. Про надзвичайну подію вже відомо і в мерії Скадовська.

Виконувач обов'язків міського голови Олег Сокольчук каже, що обставини НП з'ясовуватимуть у ході службового розслідування, а винуватців притягнуть до відповідальності – аж до звільнення. За його словами, група робітників підприємства косила на території очисних споруд бур'яни.

Під вечір, коли зарості розчистили, косарі сіли відзначати «перемогу» над рослинністю. І так напилися, що почали з'ясовувати стосунки між собою. Один з них навичками єдиноборств не володів, і захистити себе до пуття не міг, тож і отримав серйозні травми.

Тож звільненням може й не закінчитися: якщо побитий напише заяву до поліції, його колегу можуть притягти і до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень. А от будуть вони легкими чи середньої важкості, визначать лікарі.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон