У Генічеську відбудеться ювілейний фестиваль «Таврійська родина»

Перлиною культурного життя області є щорічний Всеукраїнський фестиваль національних культур «Таврійська родина»,який щорічно проходить у місті Генічеську. У цьому році фестиваль-ювіляр, Святу миру та дружби народів виповниться 20 років.

Знову тепле, лагідне Азовське море щиро огортає своїми прозорими хвилями талановитих учасників фестивалю.. В ювілейну дату 29-31 серпня різними мовними діалектами загомонять простори Генічеська, зустрінуться давні, добрі друзі, знайомляться з новими на сонячній, родовитій Херсонщині.

Нині у фестивалі приймуть участь художні аматорські національні колективи з різних регіонів України.

Програма театралізованого свята входить, вже, традиційно, помпезна та велична багатонаціональна хода Дружби,виставка декоративно-ужиткового мистецтва, презентація національної випічки, солодощів, концертні програми національних колективів, презентація творчих доробок самодіяльних авторів пісень, проведення національних ігор та , звичайно, святковий гала концерт в центрі міста.

Фестиваль національних культур – це дійсно велике родинне свято з особливим колоритом та різнобарв'ям діалектів. Де кожного року єднаються в колі братерства мистецькі доробки представників різних національностей. Свято миру та добра, дружніх обіймів та порозуміння буде й надалі крокувати на привітній Херсонській землі. Про це в Управлінні культури ХОДА повідомили кореспондентам сайту "ПІК".

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон