В херсонській бібліотеці для дітей відкрили куточок Європи

Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки 23 травня отримала від Представництва Європейського Союзу в Україні матеріали для оформлення куточка «ЄС на книжковій полиці».

Обласна дитяча книгозбірня вже облаштувала такий інформаційний куточок, а незабаром вони з'являться і у всіх інших спеціалізованих бібліотеках для дітей та юнацтва, яким із бібліотеки ім. Дніпрової Чайки будуть передані такі ж добірки матеріалів.

Робота куточків здійснюватиметься в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

Мета проекту – надати працівникам бібліотек ресурси для поширення інформації про Європейський Союз, європейську інтеграцію України, підтримати активності книгозбірень з популяризації літератури про ЄС.

Серед отриманих матеріалів – методичні посібники для бібліотекарів, інформаційні видання та книжки-ігри, які стануть у нагоді в роботі з дитячою аудиторією.

А найпершими відвідувачами куточка, створеного в бібліотеці ім. Дніпрової Чайки, стали молодші школярі із Тягинки Бериславського району.

Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон