Херсонські музиканти здобули перемогу в Одесі

На минулому тижні, 12-13 квітня в Одесі відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Чорноморський бриз».

Організаторами фестивалю є: МГО «Європейська молодіжна ліга», ПОВ «Національна всеукраїнська музична спілка», Одеський культурний центр.

Фестиваль проводиться з метою відродження, збереження та розвитку національних культур та традицій; ознайомлення з кращими солістами та ансамблями для встановлення творчих контактів між учасниками і обміну досвідом роботи; створення умов для розвитку дитячої та юнацької творчості.

У творчому змаганні беруть участь таланти різних вікових груп: підготовчої (3-5 років), I групи (6-8 років), II групи (9-11 років), III групи (12-14 років), IV групи (15-17 років), V групи (18-25 років) та «Професіонали» (без вікових обмежень).

Усі конкурсанти демонструють свої здібності у таких номінаціях, як: «Вокальне мистецтво» (солісти, дуети, ансамблі), «Хореографічне мистецтво» (солісти, дуети, малі форми, formation, production), «Оригінальна мистецтво» (солісти, дуети, ансамблі).

Оцінюють таланти учасників фестивалю члени журі - народні та заслужені артисти, діячі культури та мистецтв, представники шоу-бізнесу.

Херсонську область гідно представили на міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Чорноморський бриз» вихованці дитячого інструментального ансамблю «Дебют» Станіславської школи мистецтв (керівник колективу – Любов Анатоліївна Корнієнко).

Юні музиканти отримали Диплом II ступеня, кубок та сертифікат на 200 Євро для участі у фестивалях та конкурсах в Болгарії!

Наталія РОЖКОВАН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон