У Новій Каховці продовжать ремонтувати дороги

Місцева влада обіцяє також зробити тротуар на набережній міста і встановити нові автобусні зупинки.

5,5 мільйонів гривень — саме в таку суму в Новій Каховці обійдеться продовження капітального ремонту вулиці Дружби. 3,5 млн. грн. на це виділили з обласного бюджету, решту — з міського. Крім цього, 1,2 млн. грн. буде витрачено на поточний середній ремонт дорожнього покриття вул. Затишної в межах вулиць Дружби і Миколи Букіна. Відповідні рішення прийняті на сесії Новокаховської міськради 28 березня.

— На Затишній багато років забита дощова каналізація. Тож крім дороги ми хочемо там комплексно вирішити питання ремонту комунікацій, — повідомив міський голова Володимир Коваленко.

За його словами, буде зроблений й тротуар по набережній від пристані до пам'ятника Олександру Довженку. Відповідні роботи вже почались і навіть встигли викликати критику з боку новокаховчан. Як пояснив депутат Новокаховської міськради від "Совісті України" Ілля Ісаков, людей обурило те, що для облаштування тротуару в береговій зоні використовується будівельне сміття.

— Ця проблема надумана, — заперечив Володимир Коваленко. — Зараз формується нижній шар тротуару, для якого використовуються подрібнені шматки старої цегли з розібраних будинків і шматки бетону зі старих опор електропередач. З цього ж матеріалу у місті стоїть багато панельних будинків і ніхто не заявляє, що це погано.

Також у Новій Каховці коштом місцевого бюджету будуть закуплені і встановлені три автобусні зупинки: на вул. Свєтлова, 1, Горького, 38 і М. Букіна, 2.

— Зробити там зупинки люди просили давно, — пояснив міський голова. — А в подальших планах встановити ще дві автобусні зупинки: на вул. Щорса, 37 і по вулиці Паризькій, де починаються маршрути багатьох автобусів.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон