Херсонців запрошують до СБУ

В Управлінні Служби безпеки України в Херсонській області продовжує свою роботу електронний архів «Інформаційно - довідкова зала», де на постійній основі здійснюється робота з розсекречення документів, пов'язаних з репресіями радянських каральних органів та історії українського визвольного руху.

Електронна база містить в собі розсекречені матеріали Галузевого державного архіву Служби безпеки України періоду 1917-1991 рр. Наявні документальні матеріали систематизовані та об'єднані за тематикою:
- голодомор 1932-1933рр.;
- діяльність ОУН-УПА;
- репресії в Україні;
- Друга світова війна;
- дисидентський рух.

До уваги представлена значна кількість розсекречених документів, фотоматеріалів, науково-довідкових видань.

Якщо Ви або Ваші близькі стурбовані невідомим минулим рідних, є можливість дізнатися про моменти їх життя. Ви зможете індивідуально ознайомитися з документами, отримати відповіді на хвилюючі запитання від кваліфікованих працівників архіву. Анонімність зустрічі – гарантовано.

У разі, якщо Ваш запит не є в компетенції органу, або потребуюча Вами інформація відсутня в архіві Управління – працівники рекомендуватимуть адресу іншої інстанції для отримання повної інформації.

Читальна та інформаційно-довідкова зала Управління СБ України в Херсонській області (вул. Кірова, 1, м. Херсон, 73000) працює щоденно з 14.00 до 17.00, окрім вихідних та святкових днів. Телефон для довідок: (0552) 45-83-72, 45-85-10, 42-21-29.

Прес-група УСБУ в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон