У Херсоні відбудеться щорічна благодійна акція

Щороку 21 березня тисячі херсонців беруть участь у акції "LOTS OF SOCKS", надягають різнокольорові, яскраві або непарні шкарпетки і йдуть на роботу, школу або фотографуються і викладають фото у соціальних мережах.

Так кожен може відчути себе не таким, як усі, зрозуміти, що значить жити під пильними і часто недобрими поглядами оточуючих. Таким чином херсонці демонструють солідарність з людьми з синдромом Дауна.

З 2006 року за ініціативі Міжнародної (IDSA) та Європейської (EDSA) асоціацій Даун Синдром на VI міжнародному симпозіумі з питань синдрому Дауна 21 березня відзначається Міжнародний день людини з синдромом Дауна.

В 2011 році Генеральна Асамблея ООН запропонувала відзначати цей день усім державам і міжнародним організаціям, аби підвищити рівень поінформованості суспільства про синдром Дауна і звернути увагу на необхідність поліпшення якості життя та інтеграції у суспільстві людей з синдромом Дауна.

Цей рік не виключення, Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей "Сонячні діти Херсонщини" запрошує всіх долучитися до акції "LOTS OF SOCKS" та заходах, які відбудуться в м.Херсоні.

У четвер, 21 березня о 12.00 на площу Свободи вийдуть дівчата та хлопці і поділяться своїми думками та запросять до танцювального Сонячного флешмобу, який відбудеться за підтримки Департаменту культури .

ГО "Сонячні діти Херсонщини"

P.S. За статистикою Всесвітньої організації охорони здоров'я у світі з синдромом Дауна народжується кожне 700-е немовля. Це співвідношення однакове в різних країнах, кліматичних зонах і соціальних прошарках. Генетичний збій відбувається незалежно від способу життя батьків, їхнього здоров'я, звичок і освіти. На Херсонщині щороку в середньому народжується 12 дітей з синдромом Дауна...

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон