Комп'ютерні ігри у херсонській бібліотеці

У зв'язку з широкою доступністю та популярністю сервісів у мережі Інтернет, Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончарашукає способи, щоб розвиватися в ногу з часом.

Книгозбірня постійно розширює асортимент своїх ресурсів та послуг. За сприяння програми «Вікно в Америку» Посольства США в Україні в бібліотеці діє креативний майданчик MakerSpace. Він вже полюбився нашим відвідувачам.

Це – творчий простір, майстерня, лабораторія, учбовий клас... Але, насамперед, це місце зустрічі людей, що захоплені творчістю, винахідництвом та мейкерством.

Асортимент технічних ресурсів MakerSpace постійно розширюється. А це означає, що херсонці мають все більше можливостей для реалізації корисних проектів, захоплень та ідей. Так, зовсім нещодавно на креативному просторі з'явився PlayStation 4 Pro – остання версія ігрової консолі від Sony.

Уособлюючи поєднання виняткового вмісту, захопливих ігор, програм і ексклюзивних можливостей, ігрова консоль PlayStation 4 Pro – найкраще рішення для розваг. А завдяки найшвидшому графічному процесору та системній пам'яті найбільшого об'єму, порівняно з іншими ігровими системами, PlayStation нового покоління дарує ще більше чудових можливостей, ніж раніше.

Консоль розрахована не тільки на «соло»-гру, а також на ігри 2-6 чоловік. Навіть якщо ви вперше запустили PlayStation 4 Pro, то для того, щоб розібратися, вистачить декількох хвилин. Тож, у всіх відвідувачів MakerSpace з'явилася унікальна можливість безкоштовно грати, ділитися та спілкуватися з усім ігровим світом.

Гончарівка запрошує всіх на творчий майданчик, щоб отримати задоволення від проведення часу.

По матеріалам Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон