У Херсоні лунатимуть пісні відомого рок-гурту

Завтра, 21- ого листопада, до Херсона завітає мужній український рок-гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ».

Музиканти приїдуть до нас з концертом у рамках всеукраїнського туру на підтримку нового альбому «Буду з тобою!», презентація нової платівки якого відбулася ще 11 квітня цього року у Києві.

Ось, що розповів про новий альбом фронтмен гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» - Сергій Танчинець: «Це EP, до якого увійшло 8 треків, в тому числі наш варіант однієї з найромантичніших пісень маестро Миколи Мозгового «Кохана».

Альбом є більш різноманітним, але в той самий час збалансованим. Він наповнений і ліричними піснями, такими, як «Хочеш», і більш динамічними та життєствердними треками.

Тож, кожний для себе в цьому альбомі знайде щось своє. Чомусь прихильники найбільше люблять останню пісню в альбомі. До речі, вона не мала входити в цей альбом, була написана за два-три тижні до презентації. Йдеться про пісню "До небес"».

Отже, до нової збірки музикантів увійшли такі треки: 1) Листопад; 2) Буду з тобою! 3) Хочеш; 4) Моя країна; 5) Воля; 6) Хто я; 7) До небес; 8) Кохана (Мозговий).

Тур на підтримку альбому «Буду з тобою!» розпочався ще 22 квітня 2018 року в Черкасах, далі охопить усі регіони України та закінчиться 18-го грудня великим концертом у Київському Палаці Спорту. Загалом, рокери відвідають понад 100 міст та містечок України!

Херсонці зможуть насолодитися якісним саундом від «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» вже 21 листопада о 19:00 в ККЗ «Ювілейний». Крім нових пісень, музиканти виконають і улюблені хіти прихильників, такі як «Тону», «Без неї ніяк», «Доле моя» та інші.

ДОВІДКОВО: Гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» розпочав виступати в закарпатському місті Мукачеве в 1999-му році.

У творчому доробку рокерів 4 студійних альбоми: "Underground", "#DИХАЮТОБОЮ", "5 хвилин" та "Буду з тобою!". У репертуарі гурту є пісні українською, а також англійською та російською мовами.

До складу колективу входять: Олександр Адаменко – бас-гітара; Олексій Бережний – ударні; Андрій Радько - гітара; Ігор Рибар – гітара; Сергій Танчинець - фронтмен.

Справжня популярність прийшла до музикантів тільки у 2016-ому після участі у проекті «Х-Фактор».

Підготувала Наталя РОЖКОВАН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон