В Олешківському районі закони не діють?

Мабуть так вважає голова Олешківської РДА Олена Кравченко-Скалозуб, в порушення вимог Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"та Статуту Комунального закладу Центр культури та дозвілля Олешківської районної ради, незаконно уклала контракт та призначила на посаду директора комунального закладу райради "свого" директора - Міненкова Сергія Миколайовича.

Але ж ця особа не має вищої освіти в галузі культури, що згідно Закону України "Про культуру" унеможливлює взагалі зайняття посади директора закладу!

Без відповідних повноважень в порушення вимог чинного законодавства внесли в реєстр юридичних осіб нового керівника директора Міненкова С.М.

Враховуючи те, що в діях державного реєстратора є порушення, голова Олешківської районної ради Павло Потоцький звернувся до Міністерства Юстиції України про скасування запису до єдиного державного реєстру про призначення Міненкова С.М. директором закладу.

Крім того, представники Олешківської райради звернулися до правоохоронних органів з заявою про незаконні дії державного реєстратора.

Вікторія ЦЮРУПЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон