Херсонці повірили, що Велика Україна можлива!

Завдяки відомому політику та майбутньому кандидату у Президенти Роману Безсмертному херсонці повірили, що зможуть створити сильну та успішну державу.

Саме такою – багатою та процвітаючою бачить Україну Роман Безсмертний, який сьогодні, 31 листопада, завітав на Херсонщину з дискусією «Велика Україна можлива!». Майбутній кандидат в Президенти України зустрівся з херсонцями, щоб розповісти їм про свою ідею Великої України та послухати запитання і побажання городян.

Зустріч з херсонцями проходила в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олеся Гончара. Людей прийшло так багато, що довелось приносити додаткові стільці. Адже бажаючих почути про ідею політика приходило все більше й більше.

На початку зустрічі її гості мали змогу послухати чудові пісні у виконанні гурту Хорея Козацька, який по праву можна вважати символом України.

Також, для того, щоб херсонці та гості міста, які завітали на зустріч, могли поближче познайомитись з біографією та життям політика, було показано фільм про нього.

Романа Безсмертного херсонці зустрічали гучними оплесками та цікавістю, адже мало хто з політиків пропонує для дискусії такі глибокі теми. Політик розповів, що Велика Україна - це та ідея, яка змушує кожного українця розправити плечі і відчути гордість за державу. Це ідея – економічно розвиненої країни, успішної, з боєздатною армією. Це ідея держави, якою її громадяни зможуть пишатися. Сильної держави і вільної людини.

«Ми маємо виконувати зобов'язання, які ми приймаємо на себе і дбати один про одного. Тоді буде порядок і буде світло, і буде ідея Великої України, яка нас буде вести, бо дія дуже важлива. Ми маємо не забувати про нашу єдність, адже будь-що можна здолати разом, коли єдність живе всередині країни», - наголосив майбутній кандидат в Президенти України Роман Безсмертний.

На зустрічі херсонці мали можливість задати політику питання. Більшість з них стосувались корупції, також люди цікавились майбутнім Криму. Але більш всього херсонці запитували, як закінчити війну на Донбасі.

Після зустрічі з херсонцями політик також провів брифінг для засобів масової інформації та відповів на декілька запитань, і одразу попрямував до міста Каховки, де також запланована дискусія «Велика Україна можлива!».

Тетяна ГОЛУНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон