Юрій Рожков підтримує "Оберіг" на Херсонщині

Лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков підтримує фестиваль військово-патріотичної пісні "Оберіг", що вже 16 років поспіль проходить на Херсонщині.

Під час виступу учасники віком від 10 до 70 років з Херсона, Миколаєва, Запоріжжя, Черкас та Одеси оспівували події лихоліть, братерську любов і вірність кохання у воєнні роки.

"Слухаючи військово-патріотичні пісні, замислюєшся над тим, яке значення має мир, - поділився враженнями Юрій Рожков, - коли він є, люди не переймаються, й здається, що так і має бути. А от коли війська ворога близько - починаємо цінувати. Я вдячний тим захисникам, що і зараз боронять нашу Батьківщину!"

Переможцю у номінації "За популяризацію військово-патріотичної пісні" Володимиру Туряєву, який, до речі, повернувся з АТО і нині є військовослужбовцем Херсонського гарнізону, Юрій Рожков вручив подарунок - гітару.

Голова міської організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Валерій Міщенко висловив подяку лідеру Громадської платформи "Добро переможе" не лише за допомогу у проведенні фестивалю, а й за увагу до афганців та їх родин, зокрема, за організований відпочинок на Азовському морі цього літа.

Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон