У Херсонській міськраді готуються до сесії

За результатами робочої групи з підготовки до пленарного засідання сесії Херсонської міської ради знято два проекти рішення, які протягом останнього часу викликають чималий резонанс.

По-перше, за ініціативи Андрія Дмитрієва (голова фракції "Об'єднання "Самопоміч" у міській раді) знято питання про передачу в позичку приміщення на Маяковського, 5.

Тобто херсонська "Самооборона" залишається в приміщенні - депутати підтримали ініціативу Андрія Миколайовича після надання Оленою Борисівною Урсуленко ухвали суду, яка фактично не дозволяє передавати дане приміщення комусь у позичку.

По-друге, до порядку денного не включно питання щодо продовження договору Олексію Татюку за адресою Московська, 5 - славнозвісна забудова, яку намагаються зухвало звести прямо у дворі в історичному центрі Херсона повз волі понад тисячі мешканців прилеглих будинків і з численними порушенням.

Отже, до сесійної зали виноситься рішення про відмову пану Татюку.

Об'єднання "Самопоміч" - Херсон

P.S. Нагадаємо, чергова сесія Херсонської міської ради запланована на п"ятницю, 19 жовтня 2018 року.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон