Херсонські веслувальники у Литві

Напередодні старту V Балтійсько-Чорноморського економічного форуму, до міста Клайпеда прибула команда веслувальників-академістів з Херсона.

Минулого року, під час проведення в Херсоні другого етапу ІV Балтійсько-Чорноморського економічного форуму, було підписано меморандум про співпрацю між Клайпедським веслувальним центром та Херсонською ШВСМ.

Завдячуючи "локомотивам" розвитку академічного веслування на Херсонщині Олексію Мотову та Ігорю Гарагулі, їх колезі з Клайпеди Людвикаса Мілешка, вже восені минулого року команда веслувальників з Клайпеди прийняла участь в регаті памяті В.Кохненка на водних доріжках Олешек та Херсона.

І ось вчора, 11 жовтня команда херсонських веслувальників-академістів прибула до Клайпеди де сьогодні стартує ювілейна 50-та регата "ДАНЕШ". Це чудово, коли розвивається співпраця дружніх шкіл-веслувальників двох братніх міст - українського Херсона та литовської Клайпеди!

А херсонським веслувальникам варто побажати успішного виступу на водних доріжках Клайпеди!

Володимир МАКУХА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон