У ХДУ пройшла змістовна і корисна зустріч

Вчора, 28 вересня у Херсонському державному університеті пройшла дійсно змістовна зустріч для студентів – IT talk «Як важко жити?Виклики VUCA-світу та ідеї продуктивних стратегій», - розповів народний депутат Олександр Співаковський.

Зустріч відбулася завдяки Михайлу Завілейському, який є генеральним менеджером компанії DataArt, в якій працює понад 2500 фахівців і яка має офіси в 10 країнах світу.

Прийшли студенти та викладачі, всі ті, кому цікаво знати, що собою являє сучасний світ, який назвали абревіатурою VUCA (перекладаючи на українську, це нестабільність, невизначеність, складність та неоднозначність) та почути від успішного топ-менеджера, компанія якого працює з відомими світовими брендами, яким чином у цьому світі можна себе реалізувати.

Дві години пролетіли майже непомітно, адже Михайло цікавий спікер, який вміє тримати аудиторію. До того ж він розповідав про речі, які цікавлять молодь. Студенти, які зараз навчаються у ХДУ на початку свого шляху – вони шукають вектор розвитку, нові ідеї, бачення того, в чому себе реалізувати.

Адже освіта це є фундамент, а от що робити далі – розуміння цього молода людина якраз і віднаходить завдяки подіям та зустрічам, навіть окремо почутим фразам, які теж можуть змінити життя.

І сьогодні, впевнений, якраз і відбулася ймовірно знакова зустріч для студентів ХДУ, яка допоможе, хоча б частково, сформувати своє бачення того, куди і яким чином слід рухатися далі та як досягти поставленої мети.

Разом із Андрієм Гордєєвим, головою Херсонської обласної державної адміністрації, який теж прийшов на IT talk, після говорили про те, наскільки освіта та економічний розвиток країни пов'язані і що у Херсонщини гарні перспективи.

Адже сьогодні студенти продемонстрували, що вміють не просто слухати, а і аналізувати почуте, і до того ж ставити влучні питання, чиє критичне мислення відзначив сьогоднішній гість - за найцікавіші питання Михайло вручив подарунки, - розповів народний депутат Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон