Готовність житлового фонду Херсонщини до опалювального сезону складає 70%

Підготовка до опалювального сезону 2013-2014 років, тарифна політика у регіонах та стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах ЖКГ.

Це питання було основним на виїзному засідання колегії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, яке відбулось за участі Віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула, Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Темника у місті Донецьку.

На засіданні , Херсонська область прозвітувала про 50-ти відсоткову готовність житлового фонду до зимового періоду (за даними станом на 15 липня), на сьогодні цей показник становить 70%.

З питання підготовки до роботи в зимовий період спеціалізованої техніки Херсонська область має найкращий результат по Україні, а саме 76% запланованого обсягу.

Незначні відставання в планових показниках у порівнянні з іншими регіонами країни, у Херсонській області є по підготовці дорожньо-мостового господарства, а саме 30 %.

Варто зазначити, що це питання знаходиться на особистому контролі голови державної обласної адміністрації Миколи Костяка.

Станом на 15 липня, загалом по державі, до зими підготовлено 23 116 об'єктів (57,2%), з них 11 036 шкіл (56,7%), 8 025 дитячих садків (58,3%) та 4 055 лікарень (56,1%).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон