Олена Урсуленко: Херсон - це ми!

Від усього серця вітаю вас, дорогі друзі, із Днем народження нашого рідного міста. Це особливе свято, але ж Херсон - це ми!

І який він є, який він буде - це залежить саме від нас з вами, від нашого до нього відношення, від тієї частки, яку кожен вносить в його розвиток і добробут. У кожного з нас Херсон займає особливе місце в серці.

Ми пам'ятаємо і шануємо історичне минуло, цінуємо сучасне і прагнемо самого найкращого для майбутнього Херсона. У багатьох із нас найкращі події в житті пов'язані із Херсоном.

Я бажаю Нашому місту і кожному мешканцю – миру, щастя, радісних звісток. Нехай діти дзвінко сміються, нехай молодь успішно навчається і вправно працює, нехай кожен відчуває себе потрібним громаді, хай буде шана і повага всім людям похилого віку.

Головне, щоб ми були дружні та єдині, щоб наші старання, прагнення, сили та надії допомагали розвиватися і процвітати нашому місту. Нехай кожен тут буде щасливий і успішний у своїй справі. Всім миру і добра, спільних перемог і благополучного міського життя!

Олена УРСУЛЕНКО
Секретар Херсонської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон