У Залізному Порту на Херсонщині продавця побили капцями

У кожної людини є власний рецепт гарного відпочинку. Комусь достатньо полежати на пісочку, а комусь більш до душі екстремальні розваги.

Проте є певна категорія відпочивальників, які просто не уявляють свою відпустку без алкоголю.

Так, на старому ринку у селищі Залізний Порт стався інцидент.

Чоловік з дружиною обирали літні капці. Чоловік переміряв весь асортимент, обрав товар, розрахувався та пішов. Проте вже за кілька хвилин повернувся, зі скандалом.

Чоловік стверджував, що новенькі капці вже розлізлись. Молоденький продавець погодився повернути гроші і вже почав відраховувати гроші. У цей час чоловік почав бити хлопця тими самими порваними капцями. Причому, не лише по ногах і тулубу, а й по голові.

Продавець ухилявся та намагався заспокоїти нападника. Тим часом дружина останнього схопила зошит, у який записують увесь проданий товар, і почала його рвати на шматки.

Подружжя «під шофе» ледь вдалося вгамувати. Нові капці брати вони не захотіли, як і гроші за зіпсовані. І просто пішли. А молодий продавець, окрім моральної шкоди, отримав ще й матеріальну, бо у розірваному зошиті лежала частину виторгу за день...

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон