Створення молодіжного центру підтримало лише 11 херсонців

На сайті Херсонської міської ради знову запрацював розділ із електронними петиціями. Наразі там є лише одна, на яку триває збір підписів,під назвою «Створення Херсонського молодіжного Центру (ХМЦ) як ключового інструменту молодіжної політики».

Збір підписів почався 20 серпня, її автор – Павло Шелухін. На його думку, в Херсоні існує проблема «вуличного виховання» через відсутність центру, де будь-яка молода людина може безкоштовно в будь-який час зустрітися з друзями в неформальному середовищі, поспілкуватися, створити клуб за інтересами, реалізувати власні ініціативи, пройти спеціалізований тренінг, долучитись до громадських ініціатив та волонтерської діяльності, а також отримати корисну молодіжну інформацію та правову підтримку.

Як наслідок - молодь втрачає важливий інструмент реалізації власних ініціатив, розвитку та самореалізації що призводить до зниження людського, інтелектуального потенціалу міста і пошуку молоддю соціальних ліфтів поза межами Херсону.

Тому пропонується створити відповідний молодіжний Центр. Для нього потрібне приміщення. Ініціатор пропонує розглянути можливість виділення колишнього приміщення Херсонської обласної науково-медичної бібліотеки (вул. Суворова, 27).

На думку автора петиції Павла Шелухіна, Центр допоможе консолідувати молодь, молодіжні громадські організації, створить молодіжне громадське середовище та сформує ефективний інструмент молодіжної політики в Херсоні.

Станом на 11 ранку минулої неділі, 26 серпня петицію підписали 11 осіб з 250 необхідних...

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон