Олександр Співаковський: Все у нас неодмінно вийде. З Днем Незалежності!

Дорогі друзі! Сьогодні День народження святкує наша рідна, красива і незалежна Україна. Їй виповнюється вже 27-м. І ми разом із нею вступаємо вже в пору квітучої, зрілої юності.

В той вік, коли краще усвідомлюються власні недоліки і переваги. Коли приходить розуміння: хто є друг, а хто ворог. Коли понад усе починаєш цінувати свою велику родину і таке вистраждане щастя бути господарем на своїй землі.

Багато поколінь до нас про незалежну Україну лише мріяли. Нам же з вами випала доля стати учасниками творення власної держави.

Це велика честь і відповідальність. А ще — важка посвякденна праця заради майбутнього.

Разом зі своєю країною ми переживали кризи та підйоми, втрати й здобутки. Проте жодним негараздам не вдалося роз'єднати наш народ, зламати його дух. Ми переконливо довели собі і всьому світові, що здатні самостійно визначати власне майбутнє і готові боронити це право від будь-чиїх зазіхань.

За ці роки зросли вже нові покоління українців, для яких свобода і демократія — не абстрактні поняття. Для яких незалежна Україна є апріорі найвищою цінністю.

Нам із вами є чим пишатися, і є, що вдосконалювати. Можливо, до своєї мети ми йдемо не так швидко, як хотілося б. Та всі великі справи зазвичай складаються з маленьких кроків. Головне — невпинно рухатися вперед, вірити в перемогу і бути єдиними у своїх прагненнях.

Бажаю нам усім миру, добробуту і незламної віри в щасливу долю України. Все у нас неодмінно вийде. З Днем Незалежності!

Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ
Народний депутат України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон