Серед херсонських пенітенціаріїв обрано кращого офіцера

24 та 25 липня вперше в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Херсонській області проходив обласний конкурс «Віват, офіцери!».

Протягом двох днів учасники змагались у професіоналізмі, фізичній підготовці і творчій майстерності. Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Херсонській області.

Учасниками стали семеро молодих співробітників із числа середнього та старшого начальницького складу, які перемогли у першому етапі - серед персоналу виправних установ області.

В перший день конкурсанти показати свої знання законодавства України та основних нормативних документів, здібності в стройовій, службовій та фізичній підготовці.

Фінал змагань проходив сьогодні, 25 липня в Управлінні ДПтС України в Херсонській області. Учасники демонстрували володіння зброєю і, звичайно ж, змагалися у конкурсі талантів.

Офіцери-учасники пенітенціарної служби довели, що вміють не тільки за лічені секунди зібрати-розібрати пістолет Макарова і автомат Калашникова. Вони ще й відмінно грають на баяні та гітарі, а також мають чудове почуття гумору і здатні розвеселити повний зал товаришів по службі. Окрім цього, один з учасників здивував усіх тим, що захоплюється бісероплетінням та представив одну з своїх робіт у вигляді дерева, інший учасник зізнався, що вже два роки захоплюється карвінгом та продемонстрував свій талант вирізавши на кавуні квітку.

За підсумками оцінок журі, переможцем конкурсу «Віват, офіцери!» став наймолодший учасник, 21-річний лейтенант внутрішньої служби Дмитро Бойко, оперуповноважений оперативного відділу Херсонського СІЗО. Попереду лейтенанта чекає куди більш серйозне випробування, адже головний етап конкурсу пройде у Державній пенітенціарній службі України.

Друге місце посів начальник інспекції (з пожежної профілактики) відділу охорони, режиму, нагляду і безпеки управління ДПтСУ в Херсонській області, капітан внутрішньої служби Сергій Зіновський, третє - старший інженер (з інформатизації та зв'язку) відділу інженерно-технічних засобів охорони, зв'язку та інформатизації Херсонської виправної колонії (№61) – міжобласної спеціалізованої туберкульозної лікарні, лейтенант внутрішньої служби Олександр Зима.

В.о. начальна управління полковник внутрішньої служби Олег Бурий привітав усіх учасників конкурсу та кожного відзначив грамотою.

«Маємо надію, що переможець конкурсу, не дивлячись на його молодий вік, зуміє з гідністю представити Херсонську область у фінальній частині конкурсу у місті Києві», - зазначила у своєму інтерв'ю заступник начальника управління ДПтСУ в Херсонській області Олена Досенко.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон