День комунальника в Олешківській районній раді

Сьогодні, 7 серпня, у кабінеті голови районної ради Павла Потоцького відбулася чергова методична нарада з керівниками комунальних підприємств, установ та закладів Олешківської районної ради – День комунальника.

Про стан підготовки об'єктів комунального майна, що перебувають на балансі підприємств установ та закладів, до роботи в осінньо-зимовий період, приведення статутів комунальних підприємств, установ та закладів районної ради у відповідність до вимог чинного законодавства, надходження плати за оренду комунального майна – основні питання, що обговорювалися присутніми у ході засідання.

Підсумувавши результати роботи за перше півріччя, вирішили усунути порушення, виявлені у статутах закладів районного органу місцевого самоврядування та активізувати проведення організаційних заходів щодо проведення конкурсів по призначенню керівників комунальних підприємств, установ та закладів районної ради.

Олешківська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон