В Олешках привітали медичних працівників

Напередодні святкування Дня медичного працівника в Олешківському районному центрі культури та дозвілля ім.Т.Г. Шевченковідбулися урочистості та святковий концерт.

Незважаючи на те, що перебуває у відпустці, завітав до святкової зали і голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, аби привітати медичних працівників з нагоди їх професійного свята і нагородити найкращих представників галузі охорони здоров'я нашого краю.

У своєму виступі Павло Борисович зазначив, що ця професія благородна і важлива. Вона не знає свят і вихідних та потребує великого терпіння, мужності та душевної чуйності.

- Професія медичного працівника заслуговує найвищої поваги, похвали та захоплення. А руки лікаря, який рятує життя пацієнта – поправу називають золотими.

Земний уклін Вам, медичні працівники! Віримо, що лікарська честь і громадянська відповідальність, працьовитість і самовідданість будуть завжди слугувати людині та дарувати надію і віру, - подякував Павло ПОТОЦЬКИЙ.

Олешківська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон